8.8.14

Yavru Hayvan Koruma Parkları - Atlas Çocuk Ağustos Sayısı

Atlas Çocuk Dergisi, Ağustos sayısında "Yavru Hayvan Koruma Parkları" ile ilgili yazmış olduğum yazı kapak oldu :-)... 
Derginin içinde 4 sayfa olarak yer alan yazımı, çekmiş olduğum hayvan fotoğraflarını ve de sevimli hayvanlarla haşır neşir haldeki fotoğraflarımı görebilirsiniz.
Doğa bir taraftan katledilirken, diğer taraftan da bazı insanlar nesli tükenme teklikesi altındaki hayvanları korumak için kolları sıvamış durumdalar.
Bu bazı iyi insanların çabaları tepe taklak ettiğimiz doğamız adına içimde umut filizleri yeşertiyor sanki :-)... 






7.8.14

Fransa'da tatil, Bayram, Bayram'da TRT İst. Radyo Program, vs, vs...

Yaklaşık 3 haftadır Fransa'nın kuzeybatısında yer alan Brötanya Bölgesi'nde, Manş Denizi kıyısındaki Dinard şehrindeyiz. Geldiğimizden beri bir yoğunluk, bir koşuşturmaca hiçbir şeye tam olarak vakit bulamıyorum. Yeni yeni tatilin tadını çıkarmaya başladık diyebilirim. Şansımıza hava durumu da bu sene güzel gidiyor. Bayram geldi geçti, ben bayram tebriği yazısı bile yayınlamamışım blogumda. Bu arada Radyo TRT İstanbul'da bayramın son günü Bayram Özel Programına telefonla konuk oldum. Afrika'da bayramlar üzerine yaklaşık 20 dakika kadar spiker Süha Uner ile sohbet ettik. Keyifli geçti. Buradan programa katılacağımı bile duyurmayı atlamışım. Neyse, üstünden zaman geçse de yine de duyurmak istedim.
Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu hepimiz için hayırlı olur umarım. Sevgiler...

6.8.14

Follow Magazin, Ağustos sayısında Tropikal Rüyayı anlattım...

Eskişehir'in yerel aktüalite dergisi Follow Magazin'in Ağustos sayısında Hint Okyanusu'nun incisi, tropikal rüya ada Mauritius'u anlattım.