4.6.10

Nairobi Accueil - minik resim sergim

4 Haziran 2010, Nairobi Accueil toplantisindaki minik fotograf sergimden birkaç fotograf :-). Bugün hava da müsade etti bana ve bahçede sergileyebildim fotograflarimi. Satis bile yaptim ve hatta siparis bile aldim fotograflarimdan. Pek güzel yorumlar aldim, dolayisiyla pek bir motive oldum. Kisacasi benim için iyi bir baslangiç oldu. Öyle genis fotograf arsivim var ki, bir sekilde degerlendirmem lazim onlari. Baska sergiler yapmak için teklifler aldim, kafamda yeni fikirler uçusmaya basladi. Eyvah!!! Simdi sira planli programli hareket etmekte. Eh, bana kolay gelsin!

Ama bir süre yine yollarda olacagim. Bu demek oluyor ki fotograf arsivime yeni yeni ülkeler eklenecek. Rotamizla ilgili daha fazla bilgi veremiyorum su anda, sürpriz, eh bilgiler ve fotolar artik kismetse dönüsümüze. Haydi ben bavulumun basina döneyim artik.

_
_

_

_
_
_


_

_
_

9 yorum:

Asis dedi ki...

Tebriklerrr süpersin,harikasın..bayıldım,imrendim daha sayayım mı :)oooo kim tutar artık seni hadi bakalım kolay gelsin..yeni rota hangi uygarlık acaba merak ettim ;)kucak dolusu selamlarrrr.

figoltx dedi ki...

Siiiiist nereye gittigimizi artik dönünce söyleyecegim. Asis'cim benden de sana kocaman sevgiler, Figen

Adsız dedi ki...

ben biliyorummmmm nereye gittigini. iyi yolculuklar
:-)

tijen

mamila dedi ki...

Müthiş güzel resimler,diğer güzelliklerde cabası yani, kutlarım.Bu fotolardan ne güzel portre çalışmaları ne hoş resimler yapılır...Şimdi imrendimmmmmmmm.İstanbul'dan sevgiler.

basak dedi ki...

Sergideki fotoğraflar hakikaten çook güzel görünüyor. Fotoğrafları değerlendirme hakkında benim de bir teklifim olacak; Bursa'da bir fotoğraf topluluğunun "Griye Veda Renklere Merhaba" adlı bir projesi var. Amatör fotoğrafçılardan fotoğraf bağışı kabul ediyorlar. Fotoğraflarla her ay bir okulda sergi açılıyor ve o fotoğraflar okul duvarlarında kalıcı olarak yer almak üzere bağışlanıyor. Biz ailecek katılıyoruz artık :) Bazı fotoğraflarınızı göndermek isterseniz bilgi burada:

http://burfot.blogspot.com/

figoltx dedi ki...

Tesekkür Ab, tatil neredeyse bitti bile. Kisa sürede bu kadar çok yer dolasinca basim döndü...

figoltx dedi ki...

Selam mamila, benim de niyetim bu fotolardan portre denemeleri yapmak, hatta denemelerime basladim bile. Bakalim neler çikacak ortaya.

Basak merhaba, ne güzel fikir, ben de bagislamak istiyorum fotograflarimdan bazilarini. Hemen verdigin siteye göz atiyorum. Sevgiler Antananarivo'dan...

Tanya's dedi ki...

Birileri Minik resim sergim mi dedi..

Ne kadar sevindim belli değil..ve o valiz hep toplansın hep gidilsin keyifle..

figoltx dedi ki...

Minik minik iste basladim bir seyler yapmaya. Evet, ya o valiz hep toplansin, gezilsin, kesfedilsin yeni yerler... Alis'e selammmmmm.