22.1.14

Noni bloğunda kitabımla ilgili bakın neler yazmış?

Blog yazarlarından keyifle takip ettiğim Noni bloğunda kitabımla ilgili bakın neler yazmış;

Blog hayatının en güzel yanlarından biri de bir şekilde hayatlarına dahil olduğunuz, yaşamlarını takip ettiğiniz kişilerin mutluluklarına şahit olmanız; bu yeri geliyor bir doğum günü partisi oluyor, yeri geliyor elinize aldığınız yeni basılmış gıcır gıcır bir kitap oluyor. Yeni aldığım kitaplardan biri de beğenerek takip ettiğim blog arkadaşlarımdan birine ait! Etiyopya'daki hayatını takip ettiğim, ağaç baskı çalışmalarına bayıldığım sevgili figoltx yani Figen Gündüz Letaconnoux yaşamını geçirdiği yedi Afrika ülkesini "Yaşamımdan Süzülen Afrika" isimli kitabında kaleme almış.
"Dünyayı tanımak için hep denizlere, göllere değil zaman zaman kurak iklimlere, çilekeş coğrafyalara da gitmek; bilindik hayatları değil, saklı hayatları da keşfetmek gerekliliğine inananlardan"sanız ve beş duyunuza hitap edecek, sizleri hevesle yeni keşif gezilerine çıkmaya teşvik edecek, gittiğiniz uzak diyarlardan oraları beraberinizde geri getirmenize ön ayak olacak bu kitabın sayfaları arasında keyifli bir gezintiye çıkmaya hazırsanız eğer, haydi o zaman.. diyor sevgili Figen...
Ona kesinlikle katılıyorum ve Afrika'yı merak eden tüm ruhu gezginlerin bu dolu dolu kitabı okuması gerekir diyorum! Figen'ciğim seni tebrik ediyorum, kalemine, ruhuna sağlık canım!

Teşekkürler Nonim...

Hiç yorum yok: