8.3.11

Cekirdek Sanat Galerisi

Cekirdek Sanat Galerisi'nde yarin bir sergi kapilarini sanat severlere açiyor. Blogdasim Mualla Soganci'nin da aralarinda bulundugu 52 ressam hanimin eserlerinden olusan karma sergi 9 Mart ile 18 Mart arasi açik kalacak. Ben maalesef kaçiriyorum, ama siz kaçirmayin derim. Hatta asagidaki davetiyeyle açilisa gidiverin.




Seneye bakarsiniz bana da kismet olur bir iki çalismamla bu sergiye katilmak, kim bilir???






2 yorum:

demet dedi ki...

Sergiye gittim, daha doğrusu, çekirdek Sanat oluşumuyla değerli Hocam Sn mualla Soğancı sayesinde tanışmış oldu. Eserler büyük bir özenle seçilmişti, bundan sonra müdavimleri olacağıma söz veriyorum. Seni de aralarında görmeyi elbette ki çok arzu ederiz. Bu arada, yazılarını büyük bir sabır ve dikkatle okumaya gayret ediyorum. Her biri birbirinden güzel bilgiler içeriyor. Hele şu aile gezinize bayıldım. Dinard'ın tarihçesi de bir başka güzel. Reunion desen, o da bambaşka bir alem. Kısaca, boş vakitlerimde figoltx'deyim, artık.Gezilerimde rehber olacağına inanıyor ve sana bol eğlenceli, bol sanatlı günler dilyiorum.

Hoşça vakit geçirmen d,ileğiyle,

figoltx dedi ki...

Demet'ciğim beni takip etmene çok sevindim. Bu aralar yoğun bir şekilde bir kitap çalışması içindeyim. Bir de yorumlarını kitabin için alırım artık. Ben de katılmayı çok isterim Çekirdek Sanat Galerisi'nin sergilerinden birine. Sevgiler, Figen.