18.3.12

Bizim bahçeye bahar gelmiş bile...

Uzun zamandır yazmayınca işte böyle peşi sıra geliyor postlar.
Evet, dünden beri Dinard'dayız ve bu durumdan hayli memnunuz. Ağaçlar çiçeğe durmuşlar, sanırım 1 ay içinde bahçedeki tüm ağaçların üstü rengarenk çiçeklerle kaplanacak. Çiçekler açıp ta, bahçemizi şölene boğduğunda biz çoktan Nairobi'de taşınma detaylarıyla ilgileniyor olacağız.
C'est la vie! İşta hayat böyle bir şey!
Her istediğinizde, istediğiniz yerde olamıyorsunuz. Neyse biz gezmeyi, seyahat etmeyi seviyoruz. Eh, bu durumda şikayet etmeye ne gerek?Şikayet eden mi var? Yo, valla ben şikayet etmedim.









-




































-








































-






















Tam da bu yazıyı yazarken TV'de hava durumu var. Ah. bu çok normal. Fransızlar için o gün, ertesi gün, daha daha ertesi gün, hatta bir hafta sonrasının hava durumunun nasıl olacağı çok ama çok önemli. Fransa'da biriyle karşılaştığınızda konuştuğunuz konuların başında havanın nasıl olduğu ya da yarın nasıl olacağıdır. Bu konu bulmakta zorluk çektiklerinden olmasa gerek. Bu durumun Fransızların güneşe hasret bir millet olmalarından kaynaklandığına inanıyorum. Neyse, hava durumu Fransa'da bu haftanın, özellikle de Alpler'de affınıza sığınarak söylüyorum "pek boktan" geçeceğinin habercisi. Ben hava durumunun yalancısıyım, terbiyemi bozmaya zorlayan da o hava durumu zaten :-). Bu durumda geçen hafta biz şanslı azınlık arasındaydık sanırım.
Eh, şanslı azınlık olarak güzel geçen bir kayak haftasının ardından evimizde deniz mahsüllerinin tadına varırken şömineyi yakıp keyif de çattık.

Şimdi yine yola düşme zamanı...

Nairobi'de tekrar buluşmak üzere...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Figen`cim evet hayat böyle birsey,bende artik zorlamaktan vazgectim inan cünkü her sey olacagina variyor ne kadar planlarsan planla böyle galiba :)hava durumu meselesi galiba bütün Avrupalinin huyu :)konusacak birsey olsun diye ..Hava sicak olsa bir iki hafta hemen yagmur yagmadi susuz kalicaz diye ödleri kopuyor.;))Bahcen müthis güzel,cicekler harika insan haliyle zor birakir gider.Ama hayat böyle iste..sana kolay gelsin,sevgiler Alplerden ve hava cok güzel günesli ;))) asis

Tanya's dedi ki...

Bahar gelmiş:)))

Deniz dedi ki...

Merhaba! ne kadar güzel resimler bunlar böyle bayıldım! yaz bu yüzden çok seviyorum:) bloğunuzu ve paylaşımlarınızı da sevdim. ben de sizi beklerim, sevgilerimle..
www.LensMarket.Com

Noni dedi ki...

Ahhh bahar ne güzel! İnsan kıymetini ondan uzak kaldıkça anlıyor ;) Biz hala kıştayız sanırım bir süre daha böyle gidecek... Hazır fırsat varken bence tadını gidene kadar doya doya çıkartın ;)
Sevgilerimle...

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

BEN GELDİM BAHAR ANTALYAYADA GELDİ
:)
ÇOK HOŞ PAYLAŞIMLAR BANA DA BEKLERİM
:)

figoltx dedi ki...

Hayat akıyor işte, ayak diretmenin ne alemi var. Burak seni sürüklesin. Gerçi tabi dümeni de tamamen terk etmemek gerekiyor.

Tanya evet Fransa'ya bahar gelmişti biz oaradayken.

Noni çoktan Fransa'dan ayrıldık. Nairobi'deyiz bir süredir. Burada da yağışlı sezon başladı. Ancak yağmur yağıp ardından hava günlük güneşlik oluyor.
Sevgiler herkese...