17.7.12

Afrika artık yanı başınızda....


Belgesellerde seyrettiğiniz, fotoğraflarına hayretle baktığınız, gezi kitaplarını imrenerek okuduğunuz, size çok uzaklarda, masalsı bir diyar gibi görünen Afrika artık sizin yanı başınızda.

Türk Havayolları’nın haftada her gün İstanbul-Narobi’ye ve sadece Cumartesi günleri dışında diğer günler İstabul-Addis Ababa’ya düzenledikleri uçuşlar sayesinde Kenya ve Etiyopya sizlere sadece bir uçuş mesafesinde.

Nairobi ve Addis Ababa’ya THY’nın uyguladığı uygun fiyatlı gidiş-dönüş bilet imkanıyla veya aynı destinasyonlarda uyguladığı sadece 20.000 Miles’e uçuş imkanıyla KENYA ve ETİYOPYA sizler için artık hayal değil.

Yapmanız gereken sadece tatil tarihlerinize karar verip bize bildirmek. Arzu ederseniz uçak biletlerinizi siz ayarlayın, arzu ederseniz tüm organizasyonu bize bırakın.


Sizin istekleriniz doğrultusunda gerek Etiyopya gerekse Kenya’da düşlediğiniz tatil organizasyonu butik hizmet anlayışıyla TurAfrika sizler için düzenliyor.

Afrika ile ilintili hayallerinizi gerçekleştirmek için daha ne duruyorsunuz?

TurAfrika sitesindeki İletişim Formuna gireceğiniz seyahat tarihleriniz ve tatil ile ilgili tüm talepleriniz doğrultusunda en kısa sürede size özel hazırladığımız programla geri döneceğiz.

Kendi turunuzu yaratmada size yol gösterecek TurAfrika sitemizdeki Kuzey Etiyopya Örnek Turları ve Kenya Örnek Turları inceleyebilir, Kenya ve Etiyopya'yı tanıtıcı gezi anılarında gezintiye çıkabilirsiniz.


3 yorum:

Asis dedi ki...

Figen'cim tebrikler , hayırlı olsun.İnsallah gelmek kısmet olur.Sevgilerimle...

figoltx dedi ki...

Teşekkürler Asiye'cim. Kenya'ya gelemedin ama umarım Etiyopya'ya gelebilirsin. Sevgiler...

Asis dedi ki...

Figen'cim iyi tatiller,umarım :) gelebilirim gönül çok şey istiyor ama işte kısmet olmayınca olmuyor.Sevgiler.