13.10.08

Açilisa Beklerim

Geçen persembe aksami ben Türkiye, esim Etopya semalarinda seyredip, Nairobi'de bulustuk. Bayram tatilim çok güzel geçti ama bu yazimda o konuya hiç girmeyecegim. Nairobi'ye döndügümüzden beri evimizi düzenlemeye, eksik gedigini gidermeye çabaliyoruz. Kisa sürede halledilecek gibi degil ama yine de bu arada evimizin yatak kapasitesini 4'e -ilgililere duyurulur- çikartip, atelyemi açilisa hazir hale getirdik. Calisma masam, masam boyalarimla heba olmasin diye -kendimi kaybedip, pek pis çalistigimi söylerler - dün aldigim, üzerinde içimdeki çocugu yansitan rengarenk su kaplubagali banyo perdesinden bozdugum ve masama adapte ettigim sümenim, sandalyem, sövalem, boyalarim, kisacasi gerekli tüm malzeme mevcut olsa da açilis için çok önemli bir eksigimin, ILHAMin gelmesini beklemedeyim... O gelir gelmez atelyemin açilisini yapapip, siz sanat severlere duyuracagim.

Atlantik Okyanusu üzerinden gelen ilham ile Angola'da ürettigim resimlerimi "Tuvalime Takilanlar"a tiklayarak birkez daha görebilirsiniz.

Hint Okyanusu üzerinden gelecek ilham rüzgarini dört gözle beklemedeyim:-).


10 yorum:

Tanya's dedi ki...

Aaaa gelmez miyiz..hahayt..biraz uzak ama olsun..

O eksik gedik hiç bitmez..bittikce de ev kalabalık gelir..daralır insan...hadi sil baştan..

Bir Hayat Dolusu dedi ki...

masa örtüsü şirin olmuş...

figoltx dedi ki...

- Buyrun efendim, bekleriz.
Her 3/4 senede bir ülke degistirdigimizden evi fazla doldurmaya hiç niyetim yok. Ne gerekiyorsa o. Sonra tasinmasi basa bela oluyor. Diyorum, ama ev hali, ben yine toparlar doldururum incik ve cinciklarla. Hele bir de Afrika el islerini görünce dayanamiyorum.

Bir Hayat Dolusu dedi ki...


Tanya's dedi ki...
Aaaa gelmez miyiz..hahayt..biraz uzak ama olsun..


şu mustafa sandal'ın reklamındaki gibi..:))) Bizim jetle bütün blogger'ları toplar gideriz.

Goksu dedi ki...

Bence melekler su anda cok guzel evinin ve Nairobi'nin tadini cikarip bi suru guzel sey biriktiriyorlar .Ilk firsatta kullagina fisildayacaklar:)

Asis dedi ki...

Hoşgeldinnnn ;) valla gelirim niye gelmeyeyim nolcak ki iki adımlık yer ;))Çoook hoş ve aydınlık olmuş eh şimdi ilhamı bekleyelim..keyifli resimli günler dilerim..selamlar sevgiler uzaklara...

KIKI'S DESIGN dedi ki...

Yaptığın tesimlere baktım ve çok beğendim ilham perileri hep seninle olsunnnn:)
Sevgiler,
kiki

Adsız dedi ki...

Kolcaklı sandalyede oturup resim yapmak zor olmayacak mı gibi kıl bir yorum bıraksam?

African Queen

figoltx dedi ki...

African Queen'lerin en kilina;
Hayir canimcim hiç de zor olmayacak. O kolçaklar iki firça darbesi arasinda kollarimi rahatlatmak için sagimda ve solumda bekliyor olacaklar. Ayrica, burasi atelyemsi ofis. Yaaaaaa...

figoltx dedi ki...

Teskkürler kiki ben de bekliyorum gelsin de hiç gitmesin diye :-).