30.4.09

Afrika'da günlük hayat...


Afrika'da hanimlarin bir günü nasil geçiyor?
Benim degil tabi ki canim, has Afrikalilarin bir günü demek istemistim.
Ögrenmek için, lütfen yukarida fotosu görülen son litografime bir göz atiniz, iste aynen öyle geçiyor...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Aneyyyyy, bunu sen mi yaptın? Kızım sen aştın artık. Süper olmuş, acayip beğendim ve hemen ikinci baskısına talibim. Kaç paraysa vereceğim. :-)

Ablan

figoltx dedi ki...

Öncelikle çok tesekküler ablacigim. Bu vesile ile ben 10 sen 12,5 yasindayken (bu kisim çok önemli vurgulamak istedim) almis oldugumuz karari ihlal ederek sana abla dedim. Neyseeeee.
Ne parasi, neden bahsediyorsun sen? Aramizda paranin lafi olmaz. Ben bu talepleri dusunerek fazla mesaiye kalip ekstra üretim yapiyorum.
Öpüldün, kardesin...

Tanya's dedi ki...

Çok çalışkanlar yani hehehe..

Litografi de süper olmuş hani..

Asis dedi ki...

Bayildim harika olmus ellerine saglik.Mutlaka bende denemeliyim tabii ne kadar beceririm bilmiyorum.Bir baski da ben istesem yüzsüzlük mü etmis olurum :)not:bana vaktin oldugun da boyalarin cinsi ve markasini yorum olarak yazabilirsen mutlu olurum.Sevgiler Figencim

mamila dedi ki...

ÇÇook güzel bayıldım çalışmalarınıza ,vallahi hemde özendim yani. Afrikalı figürlere ayrı bir ılgim olmuştur hep. kolaylıklar diliyorum sevgiler.

Adsız dedi ki...

Figen'cim çok teşekkürler,ben espiri olsun diye öyle yazmıştım vermiş kadar oldun çok incesin :)en kısa zamanda denemeye çalışacağım.sevgiler.
asis

Şarküteri dedi ki...

Bu tip çalışmada farklı renklerin çoğalması işi zorlaştırıyor demiştin galiba. Ama şimdi bakıyorum yine şartları zorlamışsın. Eline sağlık figoltoks. Başarılarının devamını diliyorum!

hbasak dedi ki...

Ben blogları ziyaret etmeyeli burada çok güzel litogrofiler yapılmış!