13.11.13

D&R Erenköy ve Metrocity İnkilap'dan kitabımın görüntüleri :-)...


Kitabım "Yaşamımdan Süzülen Afrika" bugün itibariyle D&R Erenköy mağazasında satışta...
Kitabımın teşhir standında değerli tarihçi ve seyahat yazarı Sevgili Saffet Emre Tonguç'un "İstanbul Hakkında Her Şey" kitabının hemen yanında bulunuyor olması da benim için ayrı gurur.

Saffet Emre Tonguç'un kitabımın arka kapağında yer alan yorumu:
"Yüreğinin sesini dinleyip, kendini yaşamın akışına bırakan insanlara hayranımdır. Figen'i yıllardır tanırım. Bilinenin değil bilinmeyenin takipçisi oldu ve adım adım keşfettiği Afrika'yı kendine özgü bir tarzda satırlara aktardı. Ben onda "Benim Afrikam"; kitabının Danimarkalı yazarı Karen Blixen'in izlerini gördüm hep, o yüzden soluksuz okuduğum ilk kitabı kütüphanemin en değerli köşesini süslüyor. Sabırsızlıkla ikinci kitabı ve orada anlatacağı Fas, Madagaskar, Güney Afrika, Etiyopya, Cibuti ve Tanzanya'yı bekliyorum. Gözlerim Afrika yollarında, yeni bir eserin doğumunda..."  Saffet Emre Tonguç - Tarihçi / Seyahat Yazarı



Bu iki fotoğrafı da can dostum Sevgi'ciğim Metrocity İnkilap Kitabevi'nde çekip bana göndermiş. Uzaklardayım ama gördüğünüz gibi sevdiklerim takipteler ve hemen bana haber uçuruyorlar.

Bugün bana ulaşan bilgilere göre kitabımı D&R, Remzi ve İnkilap Kitabevi satış noktalarından temin edebilirsiniz.

Keyifli okumalar diliyorum...

4 yorum:

tülin dedi ki...

Tebrik ederim. Ne güzel bir iş yapmışsınız.

Noni dedi ki...

Ben geçen hafta Suadiye'deki D&R'a sormuştum, stoklarımızda ama dağıtıma henüz çıkmadı demişlerdi, şimdi İzmir'deyim dönünce yine uğrayacağım D&R'a kaçırmaya niyetim yok ;)
Sevgilerimle!

figoltx dedi ki...

Çok teşekkürler Tülin Hanım :-)...

figoltx dedi ki...

Noni'ciğim evet stoklara girdikten sonra 1 hafta aldı raflarda yerini alması kitabımın. Ben de bu 1 hafta boyunca Addis Ababa'da hop oturup hop kalktım :-). Bu hafta ama kolaylıkla bulabilirsin. Hatta belki İzmir'de bile bulman mümkündür. Bana gelen listede İzmir D&R'da vardı sanırım. Keyifli okumalar. Sevgiler...